Mozgalmas nyarunk lesz – újabb fesztivál a láthatáron!



Az erdélyi ifjúsági és diákszervezetek közös szervezésében újabb zenei fesztivált hirdettek meg július 6. és 9. között. Négy nap, két színpad, party aréna, nemzetkőzi és magyarországi fellépők, kemping, nyári egyetem és talán Erdély egyik legszínesebb zenei rendezvénye várja az érdeklődőket Marosvásárhelyen, a Maros-parton.

A VIBE nevet kapó fesztivál főszervezője a Vibe Events Management, a Kolozsvári Magyar Diákszövetség és a Magyar Ifjúsági Értekezlet, kiemelt partnerei az Országos Magyar Diákszövetség, a Magyar Középiskolások Országos Szövetsége, a Babeș-Bolyai Tudományegyetem, a Sapientia és a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem.

A szervezők első sorban azt szeretnék, hogy a Vibe összefogja az erdélyi ifjúságot, de többet akarnak mint egy egyszerű koncertfesztivált szervezni. A július 6 – 9 között szervezett rendezvény egy diáktalálkozó, egy vita forum ahol a résztvevők előadásokon vehetnek részt és beleszólhatnak az erdélyi közéletbe is, ahol a szórakozás mellett tudást és élményt is tudnak szerezni.

A zenei felhozatalt nézve, valóban egy zene gazdag fesztiválról beszélünk, ahol nemzetközi sztárok, magyarországi és romániai hangszeres és elektronikus fellépők kapnak helyet a Maros-parton felállított két színpadon, valamint a Party Arénában. A fellépők között jelen lesz: Wellhello, Intim Torna Illegál, Margaret Island, 3OY, Vad Fruttik, Anna And The Barbies, Belga, Sub Mass Monster, Hösök, Kelemen Kabátban, Cloud 9+, The Biebers, Borgore, Pendulum dj. Set & Verse, Jumo Daddy, Chris Lawyer, Stereo Palma, Sterbinszky és sok mások.

Több információt és újdonságokat a fesztivál weboldalán - www.vibefesztival.ro – találhatnak.

(MAKKAI ALPÁR)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Instagram