Mosolyalbum - KARITATÍV ELŐADÁS A GYEREKEKÉRT SZÁSZRÉGENBEN



Március 31-én, péntek este a George Enescu Ifjúsági Házban (T Klub) a szászrégeni Csillag Egyesület és az RMDSZ szászrégeni nőszervezete Mosolyalbum címen szervezett karitatív előadást. A begyűlt összeget a gyermeknap alkalmával fogják felhasználni.

Az előadás néptánc egyveleggel vette kezdetét – az egyesület tagjai ropták a táncot -, melyet Simon Szabolcs és felesége Melinda tanított be. Ezt követően a szépszámú közönséget a műsorvezető Menyei Ildikó köszöntötte. Vetítéssel egybekötve a műsorvezető és Mester Ibolya bemutatta a nőszervezet három és fél éves tevékenységét, mely igancsak változatos és mozgalmas volt: húsvéti zsongás, adventi vásár, magyar napokon való aktív részvétel, gulyásfőzés, gyermeknap szervezése, karácsonyi ajándékozás csak néhány a tevékenységeik közül. Nem maradtak el a sikeres pályázatok sem, melyek elkészítéséért köszönet illeti Pampel Rékát és Kiss Andort.

Az előadás sava-borsát az öt kabaréjelenet bemutatása jelentette: A Magyar nők helyzete, Házas élet, Mosolyalbum, Úrinő a zongoránál és a Buszmegálló. E sorok írója is – a sok férj, gyerek és nagyi mellett -, végigizgulta a jeleneteket hiszen számos kedves személy lépett fel a „deszkán”. Külön gratulálunk a rendezőnek Görög Tünde – volt Népszínházi tag -, személyében. A jól kiválasztott díszletek, elegáns ruhák mind hozzájárultak a lelkes csapat sikeréhez. S hogy voltak apróbb bakik, hát istenem... –, de ezeket senki se látta. Megérdemeltétek a tapsot, és... várjuk a következő előadást.
A jelenetek között néhány dallal Rafael Laura a marosvásárhelyi művészeti középiskola XI. osztályos diákja szórakoztatta a közönséget.

Egyaránt gratulálunk a szervezőknek és a résztvevőknek. Várjuk a folytatást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Instagram