Nagykorúak lettünk - Tizennyolc éves a Szászrégen és Vidéke


Tizennyolcadik születésnapját ünnepli a Szászrégen és Vidéke. Tizennyolc esztendő sok-sok munkával, örömmel, de csalódásokkal is. Tizennyolc esztendő számos veszteséggel. Mindazokért, akik nincsenek már közöttünk, de a lap fennmaradásáért, színvonalának megtartásáért küzdöttek és cselekedtek az évek során, csendesedjünk el egy pillanatig, tegyük össze kezünket, és mondjunk egy imát. Nélkülük, írásaik nélkül szegényebbek lettünk.

De az élet megy tovább, nagykorúak lettünk. Ebből az alkalomból köszönöm a lap szerkesztőinek, külső munkatársainak, a lapkézbesítőknek, történelmi egyházainknak, a Népújság szerkesztőségének és az I. I. Mureşan nyomda munkatársainak, a támogatóknak – jogi és magánszemélyeknek – és nem utolsósorban a kedves olvasóknak, hogy ez alatt a 18 év alatt kitartottak mellettünk.

Köszönjük! Köszönöm!

Ha kissé megkésve is: Isten éltesse lapunk első főszerkesztőjét, Csernátoni Józsefet 85. születésnapja alkalmával! Erőt, egészséget kívánunk a Sándor, József és Benedek nevet viselő lapalapítóinknak és volt szerkesztőségi tagjainknak, valamint minden kedves olvasónknak, akik márciusban ünneplik név-, illetve születésnapjukat!

(FÁBIÁN ANDRÁS GY. - főszerkesztő)
Festmény: Fazakas Tibor - Virágok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Instagram