Szászrégeni diákok Nemzetközi Kommunikációs Viselkedéskultúra és Protokoll versenyen



A "Lucian Blaga" Technológiai Líceum 5 diákja és vezető tanára, a VII. alkalommal vett részt a Nemzetközi Kommunikációs Viselkedéskultúra és Protokoll versenyen, amelyet a Budapesti Metropolitan Egyetem és a Magyar Protokollosok Országos Egyesülete szervezett május 5.-én.

Változatos feladatokban volt részük, felkellett ismerniük és beszélniük bizonyos világörökségről, európai országok fontosabb látnivalóiról, megjelenés kultúrával kapcsolatos kérdéséket kellett megoldani. A szászrégeni diákok egy rövid ptáncokból álló műsort is bemutattak, nagyszerű sikerrel! A versenyen 12 csapat vett részt, a szászrégeni csapat volt a legfiatalabb, hisz a csapatok többsége egyetemi hallgató Magyarország és határon túli felső oktatási intézményekben!

Fontos kiemelni, hogy a verseny eredményesnek bizonyult, hisz a Magyar Protokollosok Országos Egyesületétől szakmai különdíjat kaptak, valamit negyedik helyezést, rengeteg tapasztalattal, fejlődési lehetőségekkel gazdagodtak, melyeket kamatoztatják a jövőben

"Köszönjük szépen Nagy Ildikónak a Budapesti Metropolitán Egyetem címzetes docensének a meghívást, a szászrégeni Polgármesteri hivatalnak, hogy támogatásával a diákoknak lehetőséget biztosít ilyen színvonalas versenyen való részvételt!"

(REICHENBERGER IRINGÓ)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Instagram