Maros Megyei Tanács - Pályázati felhívás / Közbeszerzési eljárás


A Maros Megyei Tanács – székhely: Marosvásárhely, Győzelem tér 1. szám, Maros megye, adószám: 4322980, telefonszám: 0265-263-211, faxszám: 0265-268-718, honlap: www.cjmures.ro, e-mail: 
I. cjmures@cjmures.ro – pályázatot hirdet vissza nem térítendő támogatás odaítélésére Maros megye költségvetéséből a 2017-es évre nem profitorientált, idén zajló megyei érdekeltségű tevékenységek számára az alábbi területeken: kultúra, vallás, sport, szociális ellátás.
Az odaítélendő támogatások összértéke 2.150.000 lej, mely összegnek területek szerinti lebontása a Részvételi felhívásban található meg.
A vissza nem térítendő támogatás elnyerésére vonatkozó dokumentáció a Maros Megyei Tanács www.cjmures.ro honlapján, a Proiecte (Projektek) címszónál található meg, illetve beszerezhető a Maros Megyei Tanács székhelyén, a Részvételi felhívásban megnevezett kapcsolattartó személyektől.
II. cjmures@cjmures.ro – közbeszerzési eljárást indít az alábbi szociális szolgáltatásokra:
1. a szülőktől ideiglenesen vagy végleg elválasztott gyermekek lakásotthonainak működtetése, mely otthonok a megye sajátos védelmi rendszeréhez tartoznak;
2. szociális szolgáltatások a megye speciális védelmi rendszerében levő gyermekek és fiatalok önálló életre való felkészítése, fejlesztése érdekében;
3. bentlakásos ellátás és támogatás a  családi erőszak Maros megyei áldozatai számára;
4. bentlakásos jellegű szociális ellátás sérült személyek számára.
A részvételi felhívás minden egyes szolgáltatás esetében, a szükséges dokumentáció, illetve a belső eljárási szabályzat, amely szerint a közbeszerzést megszervezik, a Maros Megyei Tanács www.cjmures.ro honlapján érhető el a Relaţii şi informaţii publice (Közönségszolgálat és közérdekű információk) címszónál, az Anunţuri (Felhívás) alcím alatt.
kép: cjmures.ro

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Instagram